FOOD : Tesco smoothie a prekvapivé zloženie

 

Drahý šiel do obchodu a pýtal sa, čo by som si dala, nech to vezmem jednou ranou. Keďže som mala na niečo chuť, ale nevedela na čo, povedala som : ,, Dones mi dačo fajne." 

Môj drahý tuto odpoveď síce neznáša, lebo absolútne netuší, či to je sladké alebo slané, či veľké alebo malé, či na upečenie či hotové.... Jednoducho bol rád, že sa opýtal :D

Ale doniesol mi toto! Najprv som pozerala, že čo to doniesol... a ešte od značky Tesco? Nie žeby som mala niečo proti značke Tesco, ale nikde nevychádza ako top kvalitná a bezproblémová, takže ju nekupujem.

ALE! Dobre, že to kúpil! Pozrela som na zloženie a ako aj sami môžete vidieť, je úplne v pohode.

A chuť? Úplne super. Až som zostala sama prekvapená! Pozrite si aj obrázok so zložením :) ale ak by sa Vám to ťažko čítalo, tak tu ho aj vypíšem :

Zloženie : jablkový pretlak, ananásová šťava 32%, banánový pretlak 14%, kokosové mlieko 5%, citrónová šťava.

Podľa mňa super a ak budete v Tescu, vyskúšajte tento smoothie od značky s názvom Pineapple, banana & coconut. 

Budem rada, ak mi napíšete ďalší dobrý typ na drink z takých klasických marketov, kde je toho kopec, ale nie je vždy čas čítať všetky etikety, ktorá varianta človeka doslova neotrávi :) Pomôžeme si tak navzájom s hľadaním potravín, ktoré sú chutné a majú skvelé zloženie vhodné pre naše zdravie, a teda aj pre našu krásnu pleť.

Ďakujem za prečítanie a teším sa na vaše komentáre a odporúčania :)




Obľúbené príspevky