BEAUTY : Oriflame a ich Hodvábny krycí krém Giordani Gold


PRVÝ DOJEM

Klasická elegantná krabička so zlatým GG. Vyzerá nádherne a dá sa hneď použiť ako darček. 

Krabičku som otvorila a potešilo ma sklené balenie... aspoň myslím, že je sklo :) výzorovo veľmi elegantné, jemné... krása!

Otvorila som a aj kvapatko fungovalo. Dala som si na prsty, že najprv ho vyskúšam medzi prsty. Až som sa zľakla! Tieklo to... akoby olejové... že fúúúú dievča, čo si si to kúpila.... behalo mi hlavou... Dala som ho na pleť a čakala, že sa bude zle rozotierať, budem mastná... no že to bude celé zle. A opak bol pravdou! 

Na pleti sa správal ako fluid... niečo ľahučké, príjemné, až hodvábne č púdrové.... Krásny pocit! Vstrebával sa rýchlo, pekne vyrovnával farbu... Na pleti bol ľahučký, až človek ani nevedel, že ho má. 

Prvý dojem bol skvelý :)

NANÁŠANIE

Použitie podľa stránky Oriflame :Pre bezchybný prirodzený vzhľad stačí iba pár kvapiek Hodvábneho krycieho krému Giordani Gold.

  1. Pred otvorením dobre pretrepte a do dlane jemne vytlačte 2-3 kvapky krycieho krému.
  2. Krycí krém naneste na tvár končekmi prstov alebo štetcom na krycí krém. Krycí krém rozotrite od stredu tváre ku krajom.
  3. Rovnomerne rozotrite pre krásny, jednotný vzhľad.


Tento krycí krém sa mi prstami nanášal celkom dobre, ale následne ho treba vklepávať a vklepávať.... A nezabudnite, že dobré vklepávanie až tak plieska. 
Kvápatko je skvelá vec, stačí ozaj pár kvapiek, takže dávkovanie je úplne jednoduché.  Dajte si menej kvapiek, než si myslíte. Aj trochu stačí na pokrytie veľkej časti tváre. Ak nechcete mať ruky od krycieho krému, tak s kvápatkom si ho dáte na tvár a štetcom či vlhkou hubkou následne zapracujete a je to :)

VTIP : Keď ma drahý videl, tak mi s tým vklepávaním chcel veľmi pomáhať, že on to vie aj celou rukou :D samozrejme, že skúsil aj sem-tam prštekom klepnúť mi po čele, ale bol vykázaný z kúpelne a mal po radosti :D Takže pozor, aký signál vyklepávate :D

VÝSLEDNÉ HODNOTENIE


Tento krycí krém hodnotím veľmi dobre, ale nie je vhodný na suchú pokožku určite, normálna musí vyskúšať a mastnej by mal sadnúť najlepšie. 
Kým som mala mastnú až kombinovanú pleť sedel skvelo, keďže teraz aj skrz zmenu stravy pokožka viac vysychá, už to nie je vhodný krycí krém pre mňa.
Foto s filtrom


FOTO

Foto bez filtra
Na fotke Vám ukážem odtieň, ktorý mne nesadol - ukážem Vám ho práve preto, že sa Vám
môže zdať, že to bude odtieň pre Vás a odporúčam, radšej si objednať o odtieň svetlejší... Veď si pozrite fotku :)

Kód produktu v Oriflame : 32920 Porcelain 

Znova upozorňujem, že som veľmi veľmi bledý človiečik... Partner si robí srandu, že pri mne je aj tvaroh tmavý :D takže ... Ak ste v tejto kategórii, potrebujete ešte svetlejší :)

INÉ INFORMÁCIE


Zloženie : ISODODECANE, CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, PHENYL TRIMETHICONE, CYCLOHEXASILOXANE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, PEG-10 DIMETHICONE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, SILICA, PARFUM, ALUMINA, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, BHT, +/-: CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499

Objem : 30 ml

SPF : 12



POROVNANIE ORIFLAME A LAMBRE

Na tejto fotke krásne vidíte, že Lambre make-up matný zostáva na svojom mieste a Oriflame Hodvábny krycí krém stiekol takto dole, aj keď som sa ho snažila, čo najrýchlejšie odfotiť a prsty som krútila, aby stiekol, čo najmenej. Jednoducho sú to dva úplne iné zloženia, kým Oriflame je nadýchanejší, Lambre je krémovejší.


Ďakujem za prečítanie a Váš čas, ktorý ste môjmu článku venovali. Ak tento krycí krém poznáte, alebo ste ho už vyskúšali, napíšte mi do komentára aj Váš názor. Ak máte iný obľúbený produkt od značky oriflame, určite mi to napíšte do komentára. Budem sa naň tešiť :)



Obľúbené príspevky