BEAUTY : BBkrém od značky Lambre


 LAMBRE Beauty Balm Cream 

Odtieň č. 1 som vyskúšala, nakoľko značka Lambre pozná pri BB krémoch len odtieň č. 1 svetlý a odtieň č. 2 tmavý.

Prvý dojem : od značky som predtým používala make-up a bol v poriadku, tak som chcela vyskúšať aj BB krém. Na prste sa neroztekal, držal, konzistencia skôr ako krém.

Aplikácia : na obal písali, že sa dá aplikovať aj prstami, tak som to tak aj urobila. Mne sa rozotieral ťažko, aj som vklepávala, ale nebolo to ono. Tento produkt mi urobil na tvári fľaky a ani odtieň mi nesadol. 

Komu by som ho odporúčila : myslím, že bude skôr na mastnú tvár, keďže moja je momentálne dosť suchá a nesadol mi. Veľmi svetlé typy tak ako ja a možno ešte pár polárných medveďov hehe si ho určite nedávajte, bude Vám tmavý až miestami oranžový. 


Ďalšie informácie : make-up sa dá vrstviť, aspoň pri mojej belosti sa dal stupňovať. Aj keď som na neho dala svoj iný svetlý make-up, tak mi tvár zostala nepomerne tmavšia od krku, dekoltu a celého tela :) 

Údaje z obalu :

Objem : 30ml

Foto BB krému na tvári s cca polkou
líca bez BB krému
BB-cream is all-in-one product with perfect ingredients for your beauty and healthy skin. 

Instruction for use : apply BB cream to face and neck and blend evenly. You could use sponge or your fingertips.

Ingredients : Aqua, Phenyl Trimethicone, Ethylhexyl Palmitate, Ethylhexyl Cocoate, Glycerin, Stearerh-21, Glyceril Stearate, Cetearyl Alcohol, Steareth-2, Cocos Nucifera Oil, Dimethicone, Glyceril Stearate Citrate, Magnesium Aluminum Silicate, Mangifera Indica Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Propylene Glycol, Enteromorpha Compressa Extract, Tocopheryl Acetate, Niacinamide, Phenoxyethanol, Calcium PCA, Methylparaben, Propylparaben, Alumina, Parfum, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal (+/-) : Cl 77891, Cl 77491, Cl 77492, Cl 77499


L

Obľúbené príspevky