Rada DNA s kaviárom od značky Lambre

Účinky kaviáru  a rady DNA :
  • Celkove omladenie pleti už za niekoľko dní
  • hojí dorbné poranenia od UV žiarenia,
  • hojí ľahké formy akné
  • hydratuje a regeneruje

Pre koho je vhodná?
  • Pre ženy aj mužov
  • Nemá žiadne vekové obmedzenie a je možné ju používať aj dlhodobo.
  • Pre všetky typy pleti (mastná, zmiešaná, normálna, suchá...)
  • Obsahuje skutočný kaviár, preto v prípade alergie naň, táto rada pre Vás nie je vhodná! 

Čo v tejto rade DNA nájdete?

Vyskúšala som denný a očný krém DNA 
Konzistencia krému - denný je veľmi ľahký! Preto je skvelý pod make-up, či aj na mastnú pleť!  Denný krém som vyskúšala na partnerovi s normálnou pleťou, na sebe s mastnou/zmiešanou pleťou a maminej sestre s citlivou až atopickou pleťou. Všetci sme boli veľmi spokojní. Pleť zmatnil, no zároveň hydratoval a zjemnil. Stačí ho máličko. jedno či dve stlačenia pumpičky, podľa toho, či ho dávate iba na tvár alebo aj na dekolt. Pri pravidelnom rannom používaní vydrží +/- 2 mesiace. Ak ho dáte aj na dekolt, tak zhruba mesiac.
Očný krém vyskúšal náš zástupca silného mužského pohlavia na kruhy pod očami. Aj sám si všimol, že kruhy má menšie a jemnejšie, takže vyzerá lepšie. My baby, sme si všimli zjemnenie vrások okolo oka a celkovo očné okolie bolo žiarivejšie.
Vôňa je jemná, nenápadná, také krémikové. Vôňu Lambre neviem k ničomu prirovnať, na čo som si pri Lambre už zvykla, pretože robí jedinečné produkty.
Kvalita vs. cena : hľadala som podobnú kvalitu k tejto rade. Ale keď sme hľadali produkty s kaviárom a s reálnym účinkom, nuž . . .ceny boli omnoho omnoho vyššie! To len potvrdzuje, že Lambre poskytuje vysokú kvalitu za cenu, ktorú si môžem dovoliť. 
Mení sa obal, kvalita zostáva :
Zmenou obalu prechádza aj rada DNA - denný a očný už v novom obale - predtým bola krém v nepriehľadnej bielej vysokej fľaštičke s pumpičkou. Teraz má priesvitný obal a namiesto klasickej pumpičky, má vzduchom vytláčaný krém. A ako teda vytlačíte ten krém von? Jednoducho stlačíte vršom, ako pri klasickej pumpičke. Nový výzor krému veľmi chválime všetci traja, pretože je jasné, koľko krému máme vo fľaštičke, vďaka patentu nezostáva krém vo fľaštičke, ale minie sa celý, a tiež vidíte farbu krému priamo. DNA krém má krémovejšiu až jemne ružovkastú farbu či telovú až jemne do oranžova (záleží aj od svetla, v akom ho máte). Na fotke vidíte aj foto DNA denného krému v porovnaní so snehovobielym Hyaluronic denným krémom.
Pri prvom použití je niekedy potrebné viackrát stlačiť pumpičku, aby sa aktivoval tlak na vytláčanie krému. Potom to už ide jedna radosť.
Krabička (ako vidíte na obrázku) je ozdobná a pôsobí ako luxusný darček. Vnútro je prispôsobené pre konkrétny krém, aby bol fixovaný a nebehal po  krabičke. 
A tu sú fotky krémov DNA, ktoré som sama nafotila :

Obľúbené príspevky