Čo je to tester a čo je odliatok?

Každý rád skúša nové krémiky, séra, mydielka a všetko možné. Každý tiež zbožňuje mini balenia, ktoré sú rozkošné a presne do ruky. Čo už nikto nemá rád sú nákupy veľkých balení bez možnosti skúšania. Máme pravdu, však?! Chceme pre Vás to najlepšie, preto ak neexistuje oficiálny tester, my máme odliatok. Poviete si, že dobre, tester poznám, ale čo je to odliatok?
Odliatok u nás je
1. časť originálneho produktu odliata do malej nádobky, ako vidíte na obrázku. Vieme tak urobiť vzorku až 10 ml! 
2. časť produktu, ktorý síce oficiány tester má, ale požiadate nás, aby ste napríklad namiesto 5ks testerov s objemom 2ml, dostali iba jeden odliatok s objemom 10ml. Objem máte rovnaký, ale nádobku iba jednu. Táto nádobka sa dá ďalej použiť aj ako mini balenie do kabelky či na cesty. Stačí ju dobre umyť a odmastiť, potom sem môžete dať čokoľvek :)
Možnosti odliatkov budú postupne pribúdať aj priamo na pri produktoch s názvom : ODLIATOK a objemovo budú možnosti 5ml alebo 10ml. Menšie balenie vám stačí na make-up, krém, či sérum, teda pleťová starostlivosť. Väčšia nádobka je vhodná na sprchové gély, telové krémy, pílingy, teda skôr telová starosltivosť.

Obľúbené príspevky