FOREVER : Prvý kontakt so značkou Forever

 Prvý kontakt s tou značkou som mala skrz svoju tetu Andreu, ktorá hľadala niečo úplne prírodné, kvalitné a všestranne použiteľné produkty pre seba a svoje dcéry. Už roky chodila od lekárne k lekárni, od katalógu ku katalógu, od byliniek . . . .až mi raz povedala, že vyskúšala značku Forever a veľmi si chváli tie produkty, čo vyskúšala. Vtedy mi aj povedala nejaké názvy, ale to som si vôbec nezapamätala. 
Neskôr som potrebovala kvalitné C, ktoré sa vstrebe ako má a ktoré nebude zbytočne silné. Telo príjme tú svoju dávku a zvyšok ide doslova do záchoda, tak preto :) A C vitamín s postupným uvoľnovaním bol vypredaný. Tak som jej napísala, že čo to mala za značku a či nemajú vitamín C.
U nás je Andrea náš domáci zdravotník :) Je vyštudovaná diétna sestra a chcela ísť aj ďalej na medicínu, no vtedajší zdravotný stav jej to nedovolil a našla si svoju cestu k medicíne skrz venovanie sa deťom s autizmom. Navyše má dve úžasné dievčatá, s ktorými chodí priebežne na rôzne alergo testy. Ako srdcom zdravotník a mama si tiež prešla cestu od to najlepšie je v lekárni až po deťom, čo najprírodnejšie zloženie. Ak teda niečo prejde jej sytom, má zmysel to aspoň vyskúšať :)
Takže mi objednala vitamín C s názvom Absorbent C a nájdete ho TU alebo si pozrite celú ponuku výživových doplnkov TU, či ste sa už s niečím z ich ponuky nestretli :)
Tento vitamín C bol v krabičke a na prvý pohľad sa nedalo poveď nič extra. Rozdiel bol v tom, že tento vitamín C sme mohli celá rodina a nemusela som riešiť jeden dospelým, druhý detský. To sa mi páčilo, že je vhodné pre všetkých :)
Keďže sme mali jednu krabičku všetci, ďalšie neboli potrebné a nemusela som tak mať v kuchyňu zahádzanú krabičkami s liekmi. Takže aj úspora miesta :)
Chuťovo je príjemný, čo ma prekvapilo! Nie je to také klasicky kyslé C, ale príjemná chuť, s ktorou nemajú žiaden problém ani deti. Takže deti netreba nútiť na vitamíny, ale radi si dajú :)
Obsahuje aj ovsené otruby, vďaka čomu sa vitamín C lepšie vstrebáva. (Všetko k zloženiu ešte lepšie vysvetlím v samostatnom článku k tomuto produktu.)
Keď si dáte tabletu do úst, môžete ju cmúľať alebo ľahko rozkusnúť. Je veľmi jemná, dobre chutí a tie otruby trochu šteklia na jazyku, čo deti baví :)
Výsledok som cítila aj sama na sebe, že kým klasické C z lekárne som mala pocit účinku tak do týždňa a z niektoré C mi boli aj ťažké na žalúdok (zaležalo aj od značky a pri mojom rozbitom trávení asi stačí aj trocha). Pri tomto C som mala taký lepší pocit a menej únavy už cca po 3 dňoch. A postupne sa mi začala aj čistiť tvár! Jednoducho to C u mňa super zabralo, nie je mi z neho ťažko a som veľmi milo prekvapená a spokojná :)
Tak som objednala ešte druhú krabičku, potom tretiu . . . .Toto C sa u nás chytilo a keďže vitamín C potrebuje telo na . . . nebudem rozpisovať, ale naozaj na všetko, toto má navyše výborné zloženie, tak je to super :)
Postupne mi Andrea vravela o ďalších produktoch, ktoré vyskúšala a akú s nimi mala pozitívnu skúsenosť. Sama sa zarazila, že ani nevie kedy a či vôbec bola s nejakou značkou takto spokojná. Jej prvá skúsenosť bola, keď potrebovala pre dcéru aloe na hojacu sa ranu, ale do úst. Skrz kamarátku sa dostala k tejto značke s aloe :)
Počas júna som chcela vitamín C a pýtala som sa, ako to urobíme, nakoľko Andrea to objednala, tak posielala mne . . .či to nejde nejak, aby som si objednala sama a prípadne pozriem aj ďalšie veci. Tak ma zoznámila so svojou kamarátkou Dankou, ktorá ju zoznámila so značkou Forever a jej produktami s aloe. Dohodli sme sa na registrácii, aby som si mohla kupovať výrobky sama a poradila mi aj, čo si vybrať, aby som dostala dobrú zľavu :) (Všetko o registrácii a zľavách v samostatnom článku.) Ako to tak býva, človek mieni . .  . a všetko ostatné sa dokope :D takže po registrácii mi začali problémy s chrbticou a zabudla som na celú objednávku . . . asi po 2 mesiacoch som sa ozvala Danke, či tá registrácie ešte je platná , či to ešte môžem objednať a využiť aj zľavu alebo ako (mám rôzne skúsenosti a viem, že niektoré firmy, ak nenakúpite do nejakého času od registrácie, tak vám registráciu zrušia. Alebo nedajú zľavu, ak ste nenakúpili v určenom čase od registrácie, alebo musíte nakúpiť za plné ceny a až potom Vám aktivujú zľavu, atď. . . .už som videla kadečo.... ) Ale Danka mi povedala úplne pokojne, že všetko stále platí a vôbec nevadí, že prešli 2 mesiace. 
To ma potešilo a konečne som sa dostala aj k objednávke boxu, ktorý mi Danka odporúčila, aby som mala aj najvyššiu zľavu pre ďalšie nákupy :)
Aktuálne budem skúšať všetko, čo tam je a postupne napíšem aj svoje recenzie na produkty :)
Zatiaľ prajem krásny deň a ďakujem za prečítanie.

Obľúbené príspevky