FOREVER : ALOE VERA GEL™ a moje skúsenos

  O aloe toho človek počuje dosť veľa - aké je zdravé, ako pomáha, ako lieči . . . a neviem, čo všetko. Ale! Aloe sa u nás bežne nepestuje, takže si ho neviem odrezať a zúžitkovať. Keď som videla niekde aloe, pýtala som sa, koľko toho aloe tam vôbec je a čo ďalšie sa nachádza v tom balíčku. 

Ako som spomínala, moje trávenie je od mala dosť citlivé a atypicky reaguje na rôzne zložky, preto tie zložky musím riešiť. A čím viac si dávam na veci pozor, tým sa cítim lepšie, takže to význam má :) A Vám to verím pomôže s hľadaním tiež :)
Keďže som nenašla žiadne, s ktorým by som bola spokojná, začala som sa pýtať novú otázku. Už som aj prestala riešiť zloženie, to bolo na čisté zúfalstvo, ale či to niekto užíva, ako dlho to užíva, či mu to pomohlo, ako mu to pomohlo . .  . . Vždy treba brať s rezervou, že niečo je reálny účinok a niečo si ten človek len nahovoril.(Reálny účinok je, že napríklad začnete reálne chodiť každý deň na toaletu a pred užívaním nejakého produktu ste chodili ledva raz za 3 dni.)

A tu sa zastavím pre mojej tete a jej skúsenosti s týmto drinkom : jej príbeh pripravujem v samostatnom článku :)

26.8.2020 JA A PRVÁ OCHUTNÁVKA

Drink som odfotila, aby som Vám ho vedela ukázať z každej strany a ako to vyzerá. Krabica je v obale Tetra Pack zo 100% recyklovateľných materiálov. V tejto dobe plastovej som rada, že je to balenie rozložiteľné a mám aspoň lepší pocit, že neplastujem.
Prečítala som si aj zloženie na obale a či sa zhoduje s tým, ktoré je na stránke. Len pre istotu. A všetko bolo rovnaké :) Obsah krabice mám 1 liter a je tam 99,7% stabilizovaný aloe vera gél, vitamín C, antioxidant : kyselina askorbová, regulátor kyslosti : kyselina citrónová. A hotovo :) Žiaden cukor, ani ďalšie konzervanty a neviem čo, z čoho by mi mohlo byť zle. Takže paráda!
Nutričné hodnoty a ďalšie informácie o Aloe vera drinku nájdete TU.
Užívanie som si prečítala na stránkach a je aj na obale. Najprv treba krabicou dobre zatriasť, potom otvoriť a naliať si odporúčanú dennú dávku 120ml (2krát 60ml alebo 3krát 40ml). Rozhodla som sa pre variantu 2krát denne po 60ml. Po prvom otvorení sa má odložiť do ľadničky do +7°C a spotrebovať do 30 dní. Preto som si napísala dátum otvorenia hore, na obal. 
Naliala som si do pohára, ktorý stál na váhe, aby som si naliala tých 60ml. Je to také trochu gelové, nepriesvitné. . . A ochutnala som!  Sláva to nebola. . . ale nebolo také zlé, aby sa to nedalo vypiť. A to mi môžete veriť, že už som mala aj veci, ktoré ako šli dnu, šli aj von. Chuťovo je to skôr kyselkavé, nie veľmi výrazné, aj na jazyku gélovité a tú kyslosť cítite akoby skôr v krku. Zapila som to vodou a je to ok :)
Nasledujúce dni budem pokračovať a uvidíme, čo sa stane :) 
Aktuálne mi zatekajú dutiny - namiesto smrkania mi ide všetko dnu, smerom na hrdlo, hlasivky a priedušky. Vitamín C je preto veľmi vítaný :) A so zatekaním prichádza aj únava, na čo tiež pomáha aj vitamín C, takže uvidíme :) Ak mám oslabený organizmus, vždy sa pridá aj akné na pleti, pokožka je mdlá a bez farby a reaguje aj koža na tele akoby trochu alergickými prejavmi. Tak uvidíme, čo sa stane :)
Produkt Aloe Vera Gél na pitie nájdete TU.

ĎALŠIE DNI A DÁVKOVANIE 


Kým si človek na niečo zvykne, tak to pár dní trvá. Presne tak je to aj s mojím aloe. Prvé dni som niekedy mala len jednu dávku a inokedy sa mi podarilo dať si obe. Nie je to liek so striktne určeným dávkovaním, ale je dobré si to aspoň cca rozložiť :)
Takže som si niekedy iba naliala aloe do pohára rovno z chladničky a skúsila ho vypiť.... To mi nešlo. Studené a vtedy výrazne kyslé sa mi to veľmi ťažko pilo. Aloe si nalejem a nechám chvíľu zohriať. Keď je to v izbovej teplote, pije sa to lepšie a ľahšie :)
ODPORÚČANIE : pite aloe v izbovej teplote

Niekedy mi tá kyselkavá chuť pripomína kyslé mlieko...inokedy mi to ani nepríde kyslé. Veľmi záleží na tom, čo som predtým jedla, či to ide na prázdny žalúdok, či som predtým pila vodu . . .Keď to vyskúšate, napíšte mi, ako Vám to chutilo.


PRVÉ VÝSLEDKY

Pred polkou augusta sa mi počas rehabilitácii zhoršil stav a nariadili mi ďalšie vyšetrenie. S tým, že žiadne cvičenie. Ak máte pomalé trávenie, tak pohyb veľmi pomáha. Keď necvičíte, trávenie sa spomaľuje . . . a spomaľuje. Keď som začala s aloe drinkom, bola som cca 3 týždne bez cvičenia, veľa ležania sedu, čo bola hrôza. Najrýchlejší efekt malo aloe práve na trávenie, ktoré zrýchlilo aj bez pohybu!
ODPORÚČANIE : ak sedíte dlho v práci, máte málo pohybu, ležíte pre zdravotné problémy, dlho sa učíte a jednoducho nemáte čas na pohyb, vyskúšajte toto aloe :) u mňa zabralo a u Vás môže tiež :) A navyše, je to prírodné :)

Ďalším efektom bolo o niečo viac energie. Pomalé trávenie, málo energie. Takže energia, ktorú telo dalo horko-ťažko do trávenie, mi teraz ostane a viem ju využiť lepšie. 

ĎALŠIE ZMENY

Ďalším výsledkom popíjania drinku začalo byť čistenie tváre a celkové čistenie organizmu. A keď môj drahý videl, že jemu je ťažko a mne je dobre, podujal sa piť tento drink aj on :) Takže už sme dvaja a uvidíme, čo ďalšie drink prinesie :)

A ĎALEJ . . . 


V celom boxe sú 2 veľké aloe drinky. Z toho jeden som vypila sama a druhý sme začali piť spolu s drahým. Je tam ešte jeden, bobuľový, ten ochutnáme nakoniec celá rodinka spolu :) 

ODPORÚČANIE : každý máme inú chuť a iné veci považujeme za chutné, resp. nie príliš super. Vyskúšajte všetky 3 príchute v malých baleniach a uvidíte sami, ktoré bude práve to Vaše :) Všetky aloe drinky nájdete TU :) Tak na zdravie!

ČO HOVORÍ DRAHÝ NA ALOE

- samozrejme sa na začiatok vzpiera, že čo som kúpila... Ale veď ja si počkám :)

ZÁVER


Toto je skúšanie produktu mnou a mojou rodinou, ktoré si zaznamenávam, aby som aj takouto cestou pomohla niekomu, kto rozmýšľa nad skúšaním aloe :) Určite choďte do toho, vyskúšajte to a uvidíte sami na sebe. Tento článok tiež slúži mne, ako moje osobné poznámky, ku ktorým sa vždy viem vrátiť a mám všetko prehľadne na jednom mieste.

Aloe super drink nájdete TU.


Ak sa Vám článok páčil alebo máte otázky, dotazy, čokoľvek, tak mi to prosím dajte do komentára. 
Ďakujem.

Obľúbené príspevky