TRAVEL : Letisko Viedeň - Sky Lounge pre Gate F


Tento Lounge je vedľa Lounge pre Austrian a je tiež spoplatnený. Keďže sme boli viacerí, tak sme si pozreli nejaké údaje už vopred TU. Za dospelého so zlatou kartou MasterCard sa neplatí nič a ostatní dospelí a dieťa bolo 33EUR/osoba. 

Vstup je iba na 3 hodiny a keďže sa na letisko prichádza tak 2 hodiny pred odletom, úplne to stačí.

Keď sme to znova na konci prerátali, oplatilo sa nám to, lebo sme šli najedení a plní vody do lietadla... Je to ozaj veľmi pekný pocit... Oproti klasike, sušiť kdesi ústa, zaplatiť minimum na letisku skrz škrtanie nákladov a byť závislý na tom, čo mi dajú v lietadle... 

Samozrejme, ak máte svoje potraviny a kontrolujete každé euro, pre Vás sa takáto varianta pravdepodobne neoplatí... Ale ak máte tú možnosť, vyskúšajte si aspoň raz niečo takéto dopriať :)

V rámci ponuky jedál a drinkov to bolo podobné ako v Austriane... 

Čo sa týka miestností, nebola tu miestnosť na spanie, ale bola tu miestnosť pre prácu... Najviac plné to bolo pri nabíjacích staniciach, kde boli zapojené rôzne botebooky, telefóny, etc.


Mne tu osobne chýbal aspoň nejaký malý výhĺad von... Priestor je vnútorný a enmá žiadne okno, korým by ste videli von... Pre mňa také klaustrofobické... 

Ale aj tuto som vytvorila vlastný drink z dostupných surovín, takže môžete vyskúšať, ak tu budete :

Do pohára vložíte kocku ľadu a na ľad nalejete vodku asi tak do polky tej kocky. 

Campary len pár kvapiek a Martini Roso tiež máličko. 

Dolejte Raspberry džúsom. Ak chcete sladučký drink, nechajte tak... 

Ale ak je to veľmi sladké, čo aj bude, odporúpčam zjemniť a použiť fľašu s názvom champagne... A drink bol na svete :)

Pre porovnanie vidíte aj na fotke biele víno a môj drink.

A ako sa ku drinku dostanete?

Najprv zaplatíte vstup a vojdete dnu. Hneď oproti budú police s časopismi. Po pravej strane je akoby jedáleń, kde sa najete a namiešate si drink... My sme všetok čas strávili tu, ke'dže tu bolo všetko a navyše, všetko ostatné bolo obsadené.

Jedáleň má ujedinú nevýhodu a to, že tu chýbajú nabíjacie stanice. Čím Vás aj nepriamo nútia, aby ste tu nesedeli a šli si nabiť telefón či inú elektroniku inde.

Po ľavej strane budete mať rôzne sedie a tiež priestor pre prácu. V tej časti sa nachádzajú aj toalety a úplne na konci je tiež miesto, kde dávajú ďalšie koláčiky... Tie boli iné ako v jedálni, takže treba zbehnúť aj tam a všetky vyskúšať :)


Ďalšie obrázky nájdete na mojom facebook-profile TU.

Kávu si môžete dať s klasickým alebo bezlaktózovým mliekom, ktoré je v bielej karafe. 

Bezlepkové pečivo som nenašla...

Napíšte mi do komentára, aký Lounge ste už vyskúšali a ako sa Vám tam páčilo.


Ďakujem za prečítanie a zdieľanie môjho článku :)


Obľúbené príspevky