FOOD : Ochutnávka rumu Dumont a porovnanie s Barceló

 

A meme tu ochutnávku našich gentlemanov - rumárov a keďže sa chutnal najmä Santos Dumont, porovnáme ho s dvoma rumami od obľúbenej značky Barceló.

Dumont má hladšiu chuť. Trochu básnicky ho popísali ako : Rum, ktorý pozdraví a krásne skĺzne dolu krkom, že ani neviem. 

To znamená, že Vás netrasie ako pri liehových rumoch, alebo ako pri lacnom pití. Tam je liehová dochuť, ktorá až dráždi v krku.

Cítiť vôňu medu, korenia... dochuť je absolútne úžasná a neskutočná.

Naši rumor ho odporúčaju aj začínajúcim rumárom, pretože je veľmi jemný, aj skúsenejším rumárom, čo už niečo vyskúšali a budú vedieť doceniť tú dochuť a jemnosť.

Oproti rumu Dumont, je Imperial voňavejší... Znova slovami básnika : Rum pozdraví, a chvíľu aj zostane v ústach.

Porovnanie Imperial a Dumont je vo výsledku 50 na 50 Takže či už zvolíte Barceló Imperial alebo Santos Dumont, ide skôr o tú dochuť, medzi ktorou sa treba rozhodnúť.

Santos Dumont : 70 cl, 40%, NEobsahuje vanilku ani karamel

Zaujímavosť : na flaške máte napísané presné číslo suda, z ktorého rum pochádza a číslo fľašky v poradí, ktorá bola z tohoto suda naplnená :)

POZOR : rum sa vychutnáva a takáto fľaška na ochutnávku postačí minimálne 4 rumárom a tento alkohol sa nemieša a pije sa pri izbovej teplote. Preto je vhodný pre vekovú hranicu, ktorá si chce posedieť a niečo príjemné vychutnať.  











Obľúbené príspevky