VÝROČIE č. 11 A NAšE DARčEKY

Neviem ako vy, ale vždy mám problém udržať darček schovaný a najradšej by som ho hneď darovala a videla reakciu. Keďže darčeky štandardne kupujem aj s niekoľkomesačným predstihom, sú to celkom riadne muky... Tentokrát som však dlho hľadala, čo by bolo vhodné na naše 11. výročie . .  .
Za taký čas spolu už máte predstavu o tom, čo partner chce, má rád, využije . . . môj drahý patrí k tým, ktorý ak niečo chcú, tak si to kúpi sám. Nie je preto priestor na to, aby ste si zapísali, čo má rád, objednali a dali mu dar, ktorý chce. 
Začala som pozerať niečo, čo sa dá nejak zjesť, vypiť, hocičo a po vychutnaní toho niečoho. . . no . . . zostane pekná spomienka, ale zároveň žiadna vec na uskladnenie, ktorá by časom len zaberala miesto a bolo by ju obom ľúto vyhodiť.

A čo som všetko prešla? 

Nuž . . .

Prešla som rôzne maškrty. . . ale drahý má svoju chuť, no či mu to bude chutiť . .  . Nechcelo sa mi riskovať situáciu, že sa bude tváriť ako puk, ale bude chcieť byť slušný a aj tak to pochváli.
Videla som aj krásne debničky s rôznymi vecami, boli super, ale zas mi to neprišlo nijak spojené s naším výročím.
Ukázalo mi aj také tie maličkosti ako kľúčenky. . . tie nenosí . .  . poháre, tých máme toľko, že ich už niet kam dávať . .  . a ďalšie pozornosti, ktoré by ale znova iba kdesi zostali.
Ak je raz za uhorský rok čas a nemusí byť stále v práci, tak si da rád kvalitný rum či ozaj dobré víno. Ponuka bola široká, ceny rôzne, chute rôzne . . . Keďže toto nie je môj obor, viete si predstaviť aká som bola stratená . . . Až som sa dostala na jednu stránku, kde majú vína uložené aj podľa rokov a prišlo mi ako skvelý nápad nájsť nejaký rum či víno z roku, kedy sme sa spoznali. A našla som toto červené víno z roku 2009 :)

Ani som nevedela a drahý mal obdobný nápad, akurát s kvetmi :) Víno dostal drahý o deň skôr, nakoľko bol priestor, aby sme ho aj ochutnali :) Jemu chutilo a mňe ani nie :D Vôňa bola nádherná, ako ovocný sad a ešte niečo . . . Ak máte radi červené, toto určite vyskúšajte :)

Drahý mi v deň výročia, nakoľko ju dal urobiť na tento deň rovno pre mňa . . .  No nie je úžasný? :) Mám to šťastie, že drahý si termíny pamätá a máme aj dobrý systém kalendára, kde je všetko zaznačené a pozeráme sa tam obaja pravidelne. Nič nám preto neujde :) 

Keď sa objavil s kyticou . . .  väčšou než ja . .  . úplne som onemela . .  . vôbec som takéto niečo nečakala wow . . . Ako vidíte aj na fotke, kytica má množstvo kvetov, od malých až po väčšie .  . . vyzerá ako rozprávková lúka, po ktorej sa stačí rozbehnúť a na konci je nejaký rozprávkový domček :) Keďže za kyticou bol môj drahý, rozprávka ako vyšitá :)

Výročie hodnotím ako úplne dokonalé :)



Obľúbené príspevky