BEAUTY : Maska na tvár Cryo-Flash od CLARIS (vzorka)

 Masku som dala na čistiacim gélom umytú tvár a keďže som už tento týždeň píling na tvár mala 2krát, teraz som ho vynechala. 

Maska bola hustá, krémová... Trochu do zelena ako aj vidno na fotke. Na tvári sa dala pomerne dobre rozotrieť... Až do stratena.

Najprv som si prečítala iba, že si ju mám nechať pôsobiť 10 minút, a potom opláchnuť. Takže som si ju dala a ...

Zacítila som chladenie! Až som sa zľakla, pretože nemám dobré skúsenosti s chladivými maskami. Moja pleť reaguje tak, že to pri chladivom efekte začne štípať, až ihličkovať, tak sa celá pokožka zohreje a musím to umyť.

Tentokrát začalo chladenie... Štipkanie... Keď som chodila po dome, tak ten vzduch, čo mi šiel okolo tváre som mala dojem, že je ako ihla a ide rovno do kože... Nič príjemné... Ale neprepuklo to do toho nepríjemného pálenie, aby som to musela zmyť. To je tá lepšia varianta.

Balenie vystačilo nielen mne, ale aj partnerovi, ktorý je tiež nedobrovoľný kozmetický králik ako ja... Nuž, skúšame všetko spolu.

Zmyť masku bolo náročné ako pri každej krémovej maske. Treba to poriadne umyť.

Pokožka zostala veľmi jemná a hebká. Aj hneď po takomto jednom 10-minútovom pôsobení bolo vidno, ako sa póry stiahli a zápalové miesta sa upokojili. Bola som veľmi prekvapená z takéhoto pekného sviežeho výsledku na tvári, a to len po jednom raze.

Ak máte radi chladivé masky, tak táto určite stojí za vyskúšanie a ak sa im skôr vyhýbate, tak ako ja, aj tak skúste porozmýšĺat práve nad touto vzorkou a uvidíte.

Ak by som nemala problém s tým chladením, túto masku by som si určite kúpila aj vo veľkom balení... Ale možno majú aj nechladivú masku, čo si idem rýchlo porzieť, pretože mala ozaj skvelý a viditeľný výsledok :)


Poznáte túto masku? Ak áno, dajte mi do komentu, aké sú z nej vaše dojmy.

Prajem krásny deň.




Obľúbené príspevky