FOOD : Čokoládové mlieko KIDS a jeho zloženie


 Každá má rád čokoládu.... A dieťa sa jej zrejme nevyhne.... Už len nájsť vhodnú variantu, ktorá nebude ... ako to ja volám "chemický pokus o sladkosť".... ale bude to dobrá čokoláda svojím zložením.

Áno, sladkosti nie sú ideálne .... nemali by sme ich jesť... sú nezdravé.... 

No sú tak dobré! Takže o sebe viem, že čokolády sa nevzdám. Preto sa snažím nachádzať aspoň tú najlepšiu kvalitu a dať si ju v menšom množstve. Je to kompromis medzi číslami na mojej váhe a chuťovými bunkami :)

Bola som v obchode a uviděla som toto čokoládové mlieko. Mala som čas a pozrela som sa na zloženia... Celkom ma to prekvapilo... Namiesto dlhého popisu v minipísmenkách, ktoré nerozrozlúšti ani mikroskop, som našla text pripmeranej veľkosti a zloženie bolo uvedené nasledujúco ako je možné vidieť na fotografii (na fotografii sa nachádza zväčšenie fotky so zložením).

Čo poviete na takéto zloženie? Spomedzi ponúkaných čokoládových drinkov je to jeden z najlepších aké som zatiaľ mala šancu kúpiť v bežnom supermarkete. 

Ak sa budete rozhliadať po svojom obľúbenom drinku nabudúce v obchode, pozrite sa, aké ma zloženie.... Koľko zložiek ani neviete vysloviť.... O koľkých ani netušíte, čo sú zač... Ozaj chcete piť niečo, čo ani neviete, čo vlastne je?! To už je zamyslenie pre Vás :)

Slamka bola papierová, čo sa mi páčilo a obal klasický tetrapack. Takže k životnému prostrediu povedzme ok... Klasika skz hygienu je plastový obal na slamke... Som za tie papierové riady namiesto plastových, ak to má pomôcť :)

Chuťovo výborná čokoládka... Taká krémová konzistencia.... 

A výrobca je .... a teraz by mali zaznieť trumpety .... Slovensko!

Poznáte tento drink? Ak uno, čo naň hovoríte? Ak nie, dali by jste tomuto drinku šancu? Anebo poznáte zdravši verziu bežne dostupnú v supermarkete? Dajte mi Váš názor do komentára :)


Ďakujem za prečítanie môjho článku a prajem krásny a čokoládový deň.







Obľúbené príspevky