DETI : BRITAX a ich otočná autosedačka je TOP

Túto sedačku sme po autosedačke Doona, o ktorej som Vám už písala. Teraz Vám ukážem, prečo som si zamilovala túto :)

To, že je otočná, je úplne úžasná vec! Pretože najprv sedí drobec v protismere jazdy, neskôr v smere jazdy. Táto sedačka sa otočí a vďaka izofixu zafixuje dieťa v správnej polohe a je jedno, v ktorom smere. 

Na otočení je uplne mega aj to, že nemusíte sa strkať do auta, aby ste zapli bezpečnostný pás! Jednoducho si sedačku vytočíte, drobec si nasadne sám alebo si ho tam dáte a pohodlne znova vytočíte do požadovaného smeru, kým to nezacvakne :)

Ak Vás bolí chrbát, ťažko sa Vám hýbe... Toto je autosedačka pre Vás :) 

Niekto má takmer hneď po pôrode len "2 kilá navyše" a niekto sa toho zbavuje neskutočne pomaly.... Tak ako ja. S boľavým chrbtom to teda bol zážitok... Preto na túto autosedačku nedám dopustiť! 

Druhá skvelá vec je, že má polohu na sedenie a keď Vám drobek zaspí, viete ho sklopiť do polohy ... nazvala by som ju takmer ležmo. Tiež, ak stojíte v kolóne a drobec Vás chce vidieť, lebo sa nudí, nuž stále je bezpečne v sedačke, ale otočíte ho k sebe a kým stojíte, tak mu dáte trochu vodu, prečítate si knižku či čokoľvek, čo má Vaše drobča rado :)

Tretia vec, pre môjho drahého TOP vec, bola samozrejme bezpečnosť a čítal veľa hodnotení, odporúčaní, pozeral na testy... A sedačka prešla :) Stále je to jedna z naj autosedačiek, aké viete nájsť... Samozrejme, všetkým prajem, aby nikdy nevideli na vlastné oči a ani ste sa nestali účastníkom žiadnej nehody, takže bezpečnostné parametre by zostali iba parametrami... Ak by však predsa len nejaký ťuk, je dobré vedieť, že máte bezpečnú autosedačku.

Štvrtá výhoda je 5 bodové zapínanie : teda nad ramená, cez pás a zakliknúť medzi nožkami. Z toho sa už deťom ťažšie vyvlečie. Pri trojbodovom, teda len ramená a zakliknúť medzi nožikami, to bolo dieťa hneď von... 

DARČEK! Ak sa dá, investujte do tejto autosedačky, vydrží od mini mimča až po asi 3-4 ročného škôlkara/škôlkarku. 

Ďakujem za prečítanie a prajem veľa bezpečných kilometrov s drobčekom :)

Po odstránení poťahu.




Obľúbené príspevky