FOREVER : Pre deti je základný balíček z Aloe - gél na pitie, sprej First, vitamíny Kids a hand soap

 

Na naše deti sme všetci samozrejme veľmi citliví. Chceme im dať to najlepšie, najzdravšie, všetko naj v rámci našich možností a vedomostí. Hovorí sa, že ak dieťa naučíte všetko, čo viete vy, tak sa potom nauči v živote ešte viac a dostane sa o krok vyššie k lepšiemu životu. Osobne to chápem tak, že ako rodič sa mám snažiť, aby som dala svojmu dieťaťu minimálne to, čo som dostala ja a plus ešte niečo navyše - vedomosť, správanie, uhol pohľadu, stravu... Je toho veľa z čoho vyberať. 
Tu sa pozriem na vitamíny, ktoré sú vhodné pre deti a k čomu by im mali pomôcť a aj prečo si ich vôbec vybrať.

ALOE VERA GÉL NA PITIE

Je to základný stavebný kameň celého Aloe myslenia a je vhodný pre všetky deti :) Toto aloe je čisté, filetizované, bez konzervantov, stabilizátorov a bez akýchkoľvek chemických prísad, tak ako ho príroda stvorila :) Skvelé a čisté aloe :)
Malé deti vedia zjesť kadečo a určite aj vy máte niekoho v okolí, čo kúpi hocičo v akcii, bez ohľadu na kvalitu, len aby sa deťom niečo dalo... A už len vidíte to zloženie... Áno, žije v tomto svete plnom chémie... Práve preto jej nemusí do seba toľko dostávať, keďže je toho už ozaj všede dosť! Aloe obsahuje aj saponíny, ktoré čistia naše telo od toxínov a chémie (hlavne z jedla) - super, však? 
V Aloe nájdete aj lignín, ktorý zabezpečuje penetračnú schopnosť= hlboké prenikanie liečivej sily aloe do buniek. To znamená, že účinné látky z našich výživových doplnkov sa dokážu vzájomne podporovať a násobiť svoj účinok.
Obsahuje aj polysacharid aceman, ktorý pomáha podporovať imunitný systém, s ním aj protivírusovú ochranu :) Deti majú kopec vírusov, baktérii a všetkého na tony v kolektívoch... A už je v puse piesok... A už to všetci ochytali a o chvíľu na to, si pretreli oči od únavy... Veď to poznáme :)
Aloe obsahuje aj množstvo vitamínu C, ktoré si telo samo vyrobiť nevie a pritom je pre telo hlavným hnacím olejom, aby telo správne fungovalo. Telo ho potrebuje k takmer každdej aktivite a do každej bunky :)
 A ďalšie a ďalšie výživné látky, minerály, aminokyseliny.... Jednoducho skvelý drink pre toho úžasného drobčeka, čo Vám doma kričí : Ma-ma... Mama...

Najčastejšie si deti vyberajú broskyňový, práve pre jeho sladkú broskyňovú chuť. Je výborný na imunitu a trávenie. Broskyne upravujú aj stolicu, takže je veľmi prospešné pre deti, ktoré majú problém s vyprázdňovaním. Broskyna veľmi dobre vplýva aj na správne fungovanie obličiek a nerového systému.

A viete, prečo toto Aloe tak fantasticky funguje? Pretože je to naozaj aloe! Originál z rastlinky - zozbierané, prirpavené a doručené priamo k Vám :)

Aloe drink kúpite TU


ALOE FIRST

Mám veľmi rada takéto produkty, ktoré majú ozaj veľkú škálu použitia vďaka kvalitnému zloženiu. Veď sa pozrite...
Chodievate na prechádzky? A poznáte to - tu niečo uštiplo, tu popŕhlilo, tu to svrbí, tu mám ranu, porezal som sa, slniečko má spálilo.... Aloe First je rýchla pomoc na všetky tieto problémy v jednej fľaštičke :) 
Môžete ním prestriekať aj korienky vláskov /pokožku hlavy, kde aj mojej malej sesternici First pomáha so svrbením a sama si ho pýta, keďže jej pokožku upokojí a dá do poriadku :)
Okrem toho je vynikajúci pomocník pri ekzémoch, kožných problémoch, nádche, soplíku či kašli a mnohých ďalších...
Jeden sprej v lekárničke a "milión" veci vyrieši :)

Kúpte v kategórii TU alebo konkrétny výrobok TU.

VITAMÍNY KIDS


Je to žuvací/cucací/kusací fajnový cukrík s úžasnou vôňou hrozna odkedy otvoríte krabičku... osobne si niekedy aj jeden dám, sú ozaj super a nečudujem sa, že malému chutia :)
O tom, ako môj male mal neustále zelené sople, kašle, 2 týždne doma so sirupmi... To som už hádam napísala aj dosť. Najhoršie bolo to opakovanie pri každej zmenej počasia. Každej! Bola som mama výslovene proti vitamínom, nech sa podporí imunita... Ale keď sa to len opakuje, pridružujú sa ďalšie a ďalšie veci... Tak treba ustúpiť a imunitu podporiť. Takže teraz je môj názor taký, že radšej vitamíny ako antibiotiká. Od kedy máme doma pravidelne Kids, malý sa drží a dúfam, že to tak aj zostane :)
Ďalší dôvod pre vitamíny je tiež objem zjedenej zeleniny a ovocia denne... Aj keď robím doma šaláty, chystám ovocie... Nie je šanca do malého dostať takú kopu, aby všetky tie vitamíny mal... A tiež má svoju chuť a nie všetko zje, veď je to tiež malý človiečik a nemusí mu chutiť všetko... Kids mu chutia! Každé ráno si ich ako pán doktor naordinuje spolu s Aloe drinkom :) Vďaka Kids má perfektnú fytonutričnú základňu!

Kids vo všeobecnosti posilňujú imunitu vďaka komplexu vitamínov a minerálov. Napríklad také železo predchádza anémii a podporuje rastové procesy. Vitamín D3 prispieva k normálnemu rastu a vývoju. Vitamín B12 na podporu kognitívnych funkcií. A ďalšie :)

Zloženie je bez konzervačných látok, bez umelého cukru a bez umelých farbív.
Vhodné pre deti od 2 či 3 rokov, ak to má prehĺtať. Ak to rozdrvíte, tak zložením je vhodné aj od pol roka skr zloženie.

Kúpte a ak by náhodou neboli skladom, vyberte si Daily (Daily odporúča aj detská lekárka ako ako skvelú alternatívu ku Kids) a my doma to zasa striedame s Immublend . 

Výrobky kúpite v kategórii TU alebo konkrétne Kids TU, Daily TU a Immublend TU.

ALOE HAND SOAP


Nebezpečná kozmetika trápi rodičov po celom svete. Ale môže jeden klasický rodič ovládať všetky skratky a názvy a ešte si aj nosiť lupu na čítanie a ešte mať asi 20 rokov času na vyhodnotenie, či je daný produkt vhodný alebo nie? Nuž nemá... Bohužiaľ, veľa značiek si neváži prejavenú dôveru, ktorú ukazujeme kúpou ich detského výrobku... Napísané pre deti a v zložení je bordel, že s tým môžete otráviť vošky v záhrade... PLno chémie, SLS, parafín a ďalšie...
Koža dieťaťa je do 3 rokov stále vo vývine, a teda kožné bunky ssú usporiadané voľnejšie ako u dospelého, vďaka čomu sa deťom do telíčka cez pokožku vstrebe omnoho viac z používaného produktu ako u dospelého. U malého pozerám štýlom, že pokožka si zaslúži to, čo by teoreticky aj "zjedol". Nie, nedávam to jesť, nebojte sa... Ale princíp chápete, však?
Môj malý mal z klasických sprcháčov akoby ekzém... Dostal na to aj maste a lieky...Ale bez zmeny... Tak sme zminili sprcháčik za tento Aloe Hand Soap a ekzém pomaly odchádza :) 

 Vhodné od narodenia.

Kúpte v kategórii TU a konkrétny výrobok číslo 523 TU


Ďakujem za prečítanie a prajem krásny deň :)

Ďalšie aloe produkty vhodne pre deti nájdete v ďalšom článku TU.




Obľúbené príspevky