FOREVER : Aloe a saponíny


 Najprv si povedzme, čo sú to saponíny - v jednoduchosti sú to mydlovité látky, ktoré majú čistiace a antiseptické účinky. 

ÚČINKY SAPONÍNOV


1. v rámci bilogických funkcii saponíny pôsobia proti únave, kardioprotektívne (povzdbudzuje srdce, prietok krvi, apod.) a imunomodulačne (teda účinok sa prejavuje stimuláciou nedostatočnej alebo potlačenej imunitnej odpovede, a teda nízka imunita potrebuje nabudiť, aby sa nezačal koloč ochorení, z ktorého nebude návratu)
2. je dokázaný účinok saponínov na vstrebávanie cholesterolu.
3. rôzne štúdia preukázali , že saponíny inhibujú rast nádorových nuniek (inhibujú = v medícine - spomalenie).
a ďalšie :)
Takže sú skvelé na "vypratie" nášho tela :)

DÁVKOVANIE

Určite je veľmi dôležité dodržiavať dávkovanie! POZOR! Tu neplatí štýl : čím viac prúžkov, tým viac Adidas. Takže stačí dodržiavať dávkovanie aloe a práve každý deň trochu urobí práve tú úžasnú zmenu v organizme, po ktorej túžite :)


A prečo dodržiavať dávkovanie? Pretože pri obrovskom množstve saponínov sa vytvárajú komplexy so železom, zinkom alebo vápnikom, čo znamená, že tieto iónu sa v ľudskom tele vôbec nevyužijú. Takže by tie saponíny skamarátili s inými bunkami a bolo by Vám to nanič. Ako stále vravím, krok po kroku :) Zázračné pilulky majú iba zázračné víly v rozprávkach :) Ale Aloe, to máme tu a teraz :)

Odporúčaná denná dávka je 2krát 60ml alebo 3krát 40ml, teda spolu 120 ml na deň. U nás doma 30ml na deň stačí mne aj partnerovi a náš malý má 10ml na deň :)

KÚPTE SI ALOE TERAZ


Aloe je skvelé a prírodnú silu saponínov potrebujete aj vy. Každý deň miniete aspoň euro na kávičku/niečo sladké, však? Tak prečo riešite dať 0,50 Eur každý deň na to, aby ste boli zdravý človek? 

Kúpite TU a ešte si môžete vybrať príchuť a určite sa registrujte, lebo hneď dostanete zľavu 15%! A registrácia nemá žiadne ďalšie podmienky, teda iba jeden - uviesť správne Vaše doručovacie údaje :)

Zľava 15 % - Aloe 1 liter stojí 30,95Eur -15% = 26,31Eur Zľava takmer 5Eur, super však?!


Ďakujem za prečítanie, teším sa na Vaše komentáre a prajem krásny deň :) 

Obľúbené príspevky