Valentín po celý rok . . .

Kdesi som čítala, že oslave zamilovaného sviatku Valentín vďačíme jednému výrobcovi pohľadníc. Potreboval dobrý nápad na sviatok, ktorý by predával pohľadnice a našiel Valentín, navrhol pohľadnice a na svete bol Big Bang! Odvtedy je tento červený ošiaľ každý rok :)
Osobne si myslím, že Valentín je veľmi komerčný sviatok, ale nakoľko sviatkov lásky nie je nikdy dosť a darčekov zrovna tak, veľmi rada ho oslavujem. Tak ako každý rok, ani tento nezostal nepovšimnutý. Aj keď vďaka bláznivej propagácii nie je možné, aby si ho niekto nevšimol heh aj preto si ho nemusíme dávať do kalendárov tak, ako iné výročia. Telka, rozhlas, reklama, bilboard, pohľadnice, výzdoba v obchodoch . . . . to všetko nám povie, že ide Valentín.
Môj darčak pre drahého sa skrýval vo vnútri tejto milej krabice.
Tento rok sme oslavovali na drahého strane republiky, takže možnosti boli trochu obmedzené. Obmedzené z toho dôvodu, že u nehonie je toľko roztomilých blbostí ako u mňa :) Klasika však zostala :)
Keďže to vyšlo na piatok, po práci sa človeku veľmi oslavovať, blázniť sa, chodiť kamsi von nechce, zostali sme v pohodlí domova. Spolu sme si uvarili skvelú večeru . . . v našom podaní to bolo mäsko so zemiakmi a vínko. Urobili sme si aj koláčik - Lenivý koláč s čučoriadkovým džemom, čokolídou a šlahačkou. Všetko sme mali do hodinky hotové. Za ďalšiu hodinku aj zjedené :) 
Darčeky si dávame len vo forme maličkosti, alebo nejakú užitočnú maličkosť. Sladké darčeky vo forme plyšových macíkov a srdiečok sú za nami. 
Terno prišlo v sobotu! Samozrejme sme upratovali, veď čo by to bolo za sobotu :) Ale dopriali sme si aj kráľovskú večeru. Boli sme v skvelom podniku v Trenčíne, ktorý má skvelé grilované špeciality. Nie nadarmo sa hovorí, že láska ide cez žalúdok! Mali sme skvelé grilované rebierka a krídelka s cesnakovou a BBQ omáčkou (veľmi sa smejem). Keď sme boli plní mäska, vybrali sme sa ďalej na dezert. Že čo to bolo? To by ste neuhádli . . .  skvelá čokoládovňa! Dala som si havajskú čokoládu (čokoláda s kokosom) a drahý si dal preso s mliekom. Potom sme si doma dali drinčík a spinkať. Takže náš Valentín bol až v sobotu :)
Keďže sme obaja dosť zaneprázdnení, radi si spravíme Valentín v hociktorom mesiaci. Človek má nárok na pekný večer, nech už vyzerá akokoľvek, jete čokoľvek a ste kdekoľvek. Niekedy to môže byť dokonca aj večer, keď obaja pracujete doma na PC a jeden z vás urobí večeru, ktorú si vychutnáte spolu a druhý to uprace :)

Aký bol Váš Valentín? Napíšte mi a inšpirujte tým aj ďalších :)

Obľúbené príspevky