Posedíme - uvidíme

Ak niekedy rozmýšľate nad tým, ako nazvať posedenie či párty s priateľmi tak, aby sa im to nestratilo v ponuke rôznych ďalších pozvaní, máte dve možnosti. Buď vymyslíte ozaj originálny názov, alebo zabehnete jeden, ktorý im vždy napovie, čo je to za pozvanie :)

Dnes píšem o jednom svojom klasickom názve pre párty : Posedíme - uvidíme. Keď bol priestor, rada som k sebe pozvala priateľov na kus reči a nejakú zábavu. Na začiatku to bolo posedenie vianočné, tak veľkonočné . . . ako však nazvať posedenie s priateľmi, kde ani neviete presne čo a ako?! Keď som robila tématické posedenie a pýtali sama, čo budeme robiť, vždy som vravela posedíme, a potom uvidíte. Nakoniec sa to ujalo ako dobrý nápad pre názov posedenia. 

Keď moji priatelia dostali pozvánku s týmto názvom, vždy vedeli, že je to odo mňa a vedeli, čo majú čakať. Pozvánku dostalo max 12 priateľov. Samozrejme, niekto mal v ten deň tréning, iný rodinnú oslavu, takže sa nás nakoniec stretlo 6 alebo 7. Vždy prišiel niekto iný, s inými novinkami, nápadmi na hru, podnetmi k debate, atď. Vzhľadom na to, že sme riadne blázniví, o zábavu bolo vždy postarané :)

Program bol "na mieru" hosťom. Niekedy vtipné videá, úryvky z filmov, gitara a spev, spoločenské hry podľa nášho prevedenia, no a samozrejme každý porozprával, čo ma nové. Nového bolo niekedy veľa, niekedy menej, po posedení toho bolo vždy neskutočne veľa :)

Skúste si aj vy s priateľmi vytvoriť takúto akciu, o ktorej viete iba vy. Ak takú máte, dajte inšpiráciu aj ďalším :)

Obľúbené príspevky