3 úrovne pomoci pre Vás od eventovej spoločnosti

Každý z nás očakáva od eventovej firmy, že urobí inú prácu. Jedny hľadajú skôr kamaráta na telefóne, ktorý vie dopomôcť k  dokonalosti, ďalší hľadajú toho, kto všetko obehá a ten ďalší sa chce iba zúčastniť.  Koľko ľudí toľko chutí. Ak by sme chceli urobiť skupiny v zmysle kto čo chce, každý jeden by mal samostatnú skupinu. Keď sa na to pozrieme veľmi všeobecne, môžeme rozdeliť potreby ľudí do 3 skupín :
1.      Potrebujem len poradiť
-          Prvá skupina ľudí aj vie, čo chce, ale má dojem, že niečo k dokonalosti chýba. Či už niečo nové, niečo nezvyčajné, či len niečo poopraviť (napríklad zmeniť farbu výzdoby)
-          Patria sem ľudia, čo vedia, čo chcú, ale aj tí, čo sa pre najmä finančné dôvody obávajú osloviť eventovú firmu
-          Ak patríte k tým, ktorý vedia, čo chcú a baví Vás pripravovať oslavy, máte vyhraté. Určite máte veľa nápadov a postupov, ako ich realizovať. Skúšate a tvoríte. Napriek tomuvám niekedy nápad nie a nie prísť, a to práve teraz! Poznáte to?  A poznáte na to radu? Nevymýšlajte a spoliehajte na klasiku alebo na stránky eventovky, kde vám online poradia. Prečo si však aj génius nemôže dať poradiť s oslavou? Niekedy postačí jedna rada, ktorá vás môže inšpirovať na ďalších nieko%lko osláv.
-          Ak sa bojíte vysokej ceny, tak čiastočne máte pravdu. Záleží len na tom, akú eventovku si vyberiete. Niektoré sú prístupné poradenstvám bezplatným, iné za mierny poplatok a niektoré sa hýbu v presne vymedzenom rámci cenníka.  
2.      Potrebujem, aby mi niekto nakúpil, všetko doniesol a tiež doniesol všetky ozdoby
-           Ak ste príliš zaneprázdnený na to, aby ste robili nákup a premýšľali o tom, čo a ako naplánujete, stačí sa dohodnúť s eventovkou, aby vám nakúpili veci a dodali vašej oslave tématiku. Vy si iž všetko nachystáte cez víkend.
-          Toto je problém najmä rodín, kde rodičia pracujú dlhé hodiny a deťom sa blížia narodeniny. Snažíte sa skĺbiť všetky sily a programy, aby ste všetko nakúpili a objednali a navrhli a  . . .  . . jednoduchšie je, ak sa dohodnete, že eventovka Vám všetko zabezpečí a donesie priamo domov. Aranžérske práce u vás doma si už môžete dorobiť sami.
-          Alternatívou môžu byť aj samostatné objednávky a donášky, alebo !len to vyzdvihnem“. Samozrejme v ten deň sa zvyčajne niečo vyskytne, čo nám naruší celý plán! A teraz nestíhame, sme nervózni, nevieme, kde nám hlava stojí a ešte tá oslava! Ak sa dohodnete s eventovkou, tá vám donesie všetky vtedy, keď si poviete a žiaden stres okrem toho pracovného, vám nehrozí. Len so to predstavte! Oslavu máte objednanú, všetko vám donesú, vy sa už len pričiníte o umiestnenei výzdoby a hotovo. Všetko načas pripravené a môžete sa zabávať.
3.      Všetko mi zariaďte a ja sa iba zúčastním.
-          Znie to ako najjednoduchšia možnosť pre obe strany. Opak je pravdou. Táto možnosť je pre eventovku výzvou. Na základe niekoľkých stretnutí a konzultácii je potrebné zariadiť event, z ktorého bude objednávateľ nadšený a úplne spokojný.
-          Výhodou je, že eventovka sa stará o všetko a vy si iba vyberáte. Môžete preberať, preberať, preberať , , . a eventovka bude behať ako si pískate a navyše  radosťou J
-          Do tejto skupiny patria ľudia, ktorí sú príliš zaneprázdnení, alebo na to jednoducho majú. Tiež sem patria tí, ktorí si doprajú výnimočný deň bez starostí, nakoľko všetky prenechajú eventovke.
Kým si zvolíte jednu možnosť, zamyslite sa nad tým, čo vy sami od eventovky očakávate. Ak sa neviete rozhodnúť, nebojte sa konzultácie s eventovkou. Sú tu predsa pre vás!
Verím, že ktorúkoľvek možnosť si vyberiete, zvolíte si dobre, dobre pre vás.
Veľa šťastia s výberom a s dobrou spoluprácou J

Obľúbené príspevky