BEAUTY : Papilloten od značky Ebelin

 

Bola som si v dogérii niečo kúpiť a zbadala som tam tieto natáčky na vlasy... A už boli v košíku, veď prečo ich nevyskúšať.
Mala som z predošlého dňa umyté vlasy, takže som ich len prečesala, aby som tam nemala nič zamotané, zauzlené a veď to poznáte.
Potom som si nazočila ruky a vlasy poprechádzala mokrými rukami z hora smerom dole ku končekom, aby neboli úplne suché. 
Na táčky som dávala úplne jednoducho. Hore na hlave - som si rozdelila vlasy na pred a zad a hodila som tam dvoje natáčky. Zvyšné dve som dala akoby som si robila cop za ušami. 
Fotka z rana.
Foto : všetky práva vyhradené.
A všetky štyri natáčky z balenia boli použité. Pred spaním to vyzeralo dobre. Presne ako z videí, že takto to vyzerá na hlave... Potom prišla realita ranná... Ako vidíte na obrázku, natáčky boli poposúvané, hlava strapatá... Musím sa smiať, lebo ozaj netuším ako tie slečny spia, ak ráno majú vždy také uhladené účesy s akýmkoľvek druhom natáčiek, ponožiek, ruričiek a ešte neviem čoho všetkého... Neviem, asi ma zle vychovali, lebo ja sa v noci hýbem a otáčam a ráno som zrelá na zjazd bosoriek... Haha...
Samozrejme, drahý ma vždy zábavu z týchto vecí, lebo ten ranný look mu urobí náladu niekedy aj na celý týždeň.
Mala som to na have aj so spaním asi 12 hodín a pomaly som ich začala dávať dole. Už som si v hlave hovorila, že ideme von a som zvedavá, čo za katastrofu to budem mať na hlave... Ako to opravím... Veď to poznáte.
Na moje prekvapenie to vyzeralo dobre. Na fotke vidíte, ako som to len odtočila a cca prehrabla rukami, resp. nechala padnúť, nech to nie sú úplne len štyri surové pramene.

Na fotke vidíte aj ako vyzerali natáčky po prvom použití... Je to taká pena a dnu je nejaký drôt alebo čo a drží to na tých vlasoch celkom dobre.

Take uvidíme ako dlho vydržia, resp. na koľko použití sú tieto štyri kusy, kým sa mi nerozpadnú. 

Nabudúce vyskúšam dať aj na vlasy trochu tužidla a ešte mokré, po umývaní by som ich natočila... To by mohli vydržať dlhšie ako len takto slabo natečené, čo vydržalo asi 3 hodinky, potom to už bolo viac-menej padnuté. 

Na záver môžem zatiaľ povedať, že natáčky môžete vyskúšať a napísať mi, aká bola práve vaša skúsenosť s nimi.

Pre hustejšie vlasy bude potrebné určite vziať dve balenia.

Ďakujem za prečítanie a prajem deň s krásnymi vláskami.
Fotka s výsledkom.
FOTO : všetky práva vyjradené.




PS : Vaše otázky či nápady, čo môžem vyskúšať, mi píšte do komentárov. 

Obľúbené príspevky