DETI : Gumáky s tenkou vyberateľnou vložkou DEMAR

Hľadala som medzi gumákmi, čo by sa mi hodilo do škôlky čo najlepšie... Je veľa druhov a značiek gumákov... Akurát sa mi nechcelo kupovať zvlásť iba gumáky na leto a zvlásť gumáky so zateplením ... Až som sa dostala k tejto značke Demar a k ich gumákom s vyberateľnou vložkou :)

Určite poznáte tú detskú radosť z toho, skočiť si do mláky... Bežať, kam sa dieťaťu zachce... Vedieť sa obuť samo bez pomoci... U nás sú gumáky asi najobľúbenejšia obuv :)


CENA : 

Tieto jedny s vyberateľnou vložkou ma vyšli lacnejšie ako kupovať dvoje gumaky (iba gumaky a so zateplením). 


VYBERATEĽNÁ VLOŽKA : 

Stačí potiahnuť a je jednoducho von. To zvládne aj dieťa samé. Ale dať ju dnu, už chce trochu pomôcť, aby sa vnútri vložka neskrčila... AJ sa trochu pocvičí a dieťa má chuť sa to naučiť, tak si to bude vedieť dať aj samo do gumákov. 

Vložka nie je z prírodného materiálu, takže sa tam vie nožička aj riadne spotiť, ak preceníte počasie. 

Prať sa dá, u nás boli vložky prané pravidelne a všetko stále držalo pohromade :) 


VÝZOR :

Výzor je jednoduchý a jednoducho sa kombinuje ako s teplákmi, tak aj s nohavicami... Aj športovo, aj elegantnejšie... Podľa toho, kam sa ide... Mám rada tieto neutrálne gumáky, ktoré sedia ku všetkému :)

Keďže sú tmavé, žiadna špina nevadí... Stačí pretrieť handričkou, alebo jednoducho pod tečúcou vodou a je to :)

Vyskúšala som kúpiť ešte jeden druh gumákov z tejto značky a keď budú odskúšané aspoň jednu sezónu, tiež Vám o nich napíšem a aj to, ktoré sa osvedčili viac :)


Ďakujem za prečítanie a prajem krásny deň :)





 

Obľúbené príspevky