DETI : detske snehule Comfy od značky Demar

 
Ako je to u detí zvykom, platí, že čo jedna zima, tak jedny čižmy... Tieto sa však za jednu zimu vôbec nezničili a posúvali sme ich ďalej takmer ako nové :) Veď sa pozrite na obrázkoch, v akom stave boli po jednej zime :)

Hľadala som snehule na zimu a prezrela veľa variant... Niektoré boli ozaj nádherné, niektoré extra drahé, iné na imidž.... Ale ja som potrebovalala praktickú a teplú topánku, ktorú si dieťa aj samo obuje a prípadne bude aj vyzerať nejak príjemne... A našla som Comfy :)


Výhody :

1. cena - značka Demar má celkovo príjemné ceny, takže aj v tomto prípade, ak zvolíte tento pre Demar drahší model, aj tak je to skvelá cena :)

2. spodná časť je celá ako guma, takže žiaden sneh... ani ten najmokrejší... ani kaluž nevadí a noda je v suchu celý čas. Pri iných topánkach, ktoré to nemali, tak po nejakom čase mi každá topánka premokla... Preto som bola rada za takúto variantu :)

3. Dnu je ovečka, która są da vybrať a podľa potreby oprať... AJ ja mám v svojich topánkach rada ovečku, keďže dobre hreje, ale zároveň nohy nezaparí a môžu dýchať :)

4. Jednoduchý suchý zips zväčší priestor a jednoducho za odopne a zapne.


Nevýhody :

1. pre nazúvaní sa musique ovečkové vnútro aj topánka držať, keď sa dieťa obúva... Inak sa ovečkové vnútro skrčí pri vkladaní nohy dnu... A teda dieťa sa Vám bude sťažovať, že je to nepohodlné... To je pochopiteľné... Keďže dnu je zrolovaná ovečka... A keď má dieťa zimný overal a celé zababušené sa má ohnúť a ešte nazuť správne tieto topánky... Je to niekedy riadna hlavolamka ... Aj učiteľky v škôlke budú musieť miestami pomáhať....

2. snehule nie je možné použiť bez vnútornej ovečky... je tam "kockové" vnútro... veď si pozrite fotku :)

3. je to pressa len ovečka a môže zanechať na ponožkách take biele vlákna... ako keď máte ovečku... veď to poznáte :)


Zhrnutie

Výsledok je, že tieto snehule sú každopadne skvelé... Veľa vydržia a až na to obúvanie ide o dobrý kus topánky :)


Má skúsenosť s týmito detskými topánkami? Alebo máte nejakú skúsenosť so značkou Demar? Ak nie, dajte do komentára svoju obľúbenú značku pre detské snehule :) 

Budem rada, ak mi to napíšete do komentára :)

Ďakujem za prečítanie môjho článku a prajem Vám krásny deň :)



Obľúbené príspevky