LAMBRE : TEKUTÝ MATNÝ LESK NA PERY SOFT MATT LONGWEAR

 Príprava pier pre tento lesk od značky Lambre

Pery nemôžu byť suché, šupinkové, či inak zničené. Krémová konzistencia tieto nedostatky obalí a výrazná farba veľmi zvýrazní. Potrebujete mať krásne pery, hydratované. 
Kedže je to výrazná farba, pokojne si večer predtým urobte aj píling na pery. 

Orámovanie pier

Ak potrebujete pomôcť nezachádzať za okraj pier, orámujte si ich najprv ceruzkou, a potom naneste lesk. Po nanesení lesku nechajte pery voľne pootvorené, aby uschol. trvá to asi 5 sekúnd :) Nespájajte pery a neotierajte ich vzájomne o seba, ako to robí veľa žien s rúžmi.
Ak máte pevnejšiu ruku, orámovanie môžete urobiť aj s leskom a až potom ho naniesť aj na zvyšok pier.

Výdrž

Foto : lesk č. 22 a Kristína
Lesk vydrží veľmi dlho na perách, skutočne aj niekoľko hodín! 

Stačí jedna vrstva. Ďalej sa už ani nedá vrstviť, nakoľko ďalšia vrstva má rovnakú intenzitu farby ako prvá,takže je to zbytočné. Ale každá ďalšia vrstva už nezaschne, lesk zostáva trochu tekutejši a môže sa otláčať.


Kedy sa odstráni?

Čiastočne sa mi stratil, keď som pila 4dcl kapučíno a takmer úplne zmizol po obede pozostávajúcom z polievka a hlavného jedla. Predpokladám, že ak by ste jedli niečo veľmi mastné, oleje by ho mohli zotrieť trochu alebo úplne, to už závisí od veľkosti jedla a množstva oleja/masti v jedlo, nakoľko oleje celkovo premasťujú pery.

Odlíčenie

Večer odporúčam odlíčiť niečim s vyššou hydrátaciou ako napríklad kokosový čistiaci olej alebo odličovacie mlieko. Dáte na tampón a postupne odlíčite pery.

Obľúbené príspevky