FOOD : Porovnanie chuti kokosových mliek Alpro a Body Future



 

Ochutnávali sme doma kokosové mlieka od 2 výrobcov, či bude nejaký rozdiel alebo ich robia všetci rovnako. A takto to dopadlo :)

1. FARBA A HUSTOTA

Alpro má v pohári výraznú bielu farbu, akoby tam ozaj bolo mlieko. Hustota bola skôr krémová, krásne sa lialo. (To sme neptretrepali vôbec pred použitím.)

Naliate Alpro

        
Body Future má svetlo bielu farbu skôr pripomínajúcu kokosovú vodu než klasické mlieko. Pri liatí to išlo ako pri vode, nie je tam krémová konzistencia, ale akoby ozaj voda. (Ešte upresním, že fľašu sme  nepretrepali pred použitím, čo spôsobilo aj svetlú vodu. Neskôr, keď sme si naliali spodok, bolo to veľmi husté a až tak vanishovo biele).


2. CHUŤ

Alpro má príjemnú krémovú chuť, pripomína kombinácu klasického mlieka s kokosom vo veľmi ľahkej variante. Mne toto mlieko veľmi chutí a doma sa skvelo uchitilo.

Body Future bolo pri ochutnaní svetlej vody naozaj ako kokosové voda. To bolo v poriadku, kokosovú vodu máme doma radi :) Ale! Keď sme naliali ten spodok, keďže sme fľašu nepretrepali, bolo to . .  . . ako prášok .  . . ako keď robíte jablkový koláč s piškótami a dáte do jabĺk viac zlatého klasu, ako tam má ísť. Všetko je v poriadku, no vadí mi tam ten pocit prášku na jazyku. Keby sme to pretrepali, tak by to možno chutilo lepšie a výsledný efekt by bol lepší, neviem...

Víťazom tak nateraz zostáva Alpro a uvidíme, aké značky ešte vyskúšame doma a či sa Alpro udrží :) Ak máte nejakú skúsenosť s kokosovým mliekom, ale kupovaným, napíšte mi do komentára :)

Ďakujem a prajem krásny deň.


Naliate Body Future
Naliate Alpro
Prázdny pohár


Obľúbené príspevky