Líčenie Ružová bunda

Celé líčenie som chcela zladiť k mojej novej svetloružovej bunde. Ale nechcela som byť za úplnú bábiku. A podarilo sa mi toto :)


Použila som produkty od značky Lambre, ktorú nájdete na www.rodivia.sk :
Foto : all rights reserved

1. PLEŤ

- micelárna voda a denný krém Evermatting (nájdete TU). Vonia veľmi sviežo, tak po citrónoch. Som z nej nadšená a to som si ju kúpila už piatykrát! Micelárka dobre odlíči a vyčistí pleť. Denný krém je ľahučký, stačí ho málo na celú tvár, dobre sa vstrebáva do pokožky a krásne ju zmatní. Ale zároveň aj vyživuje, takže pokožka má dokonalú starostlivosť.
Ja mám mastnú pleť, preto mi táto rada skvelo sadla :)

2. TVÁR

 - Make-up matting č. 4, teda najsvetlejší odtieň (nájdete TU) - najlepší make-up, ktorý som doposiaľ vyskúšala a to ho používam cez 4 roky. Vždy ma zaujme aj nejaký nový make-up, vyskúšam ho a vždy sa vrátim k tomuto od Lambre :) 
- zamatová lícenka č. 4 (nájdete TU) je v odtieni broskyňová. Keďže som studený typ. myslela som, že to nebude pre mňa vhodný odtieň, ale veľmi sa mi páčil v tej nádhernej zlatej krabičke. Tak som ho vyskúšala a výsledok vidíte sami :)
Foto : all rights reserved
- púder pre zafixovanie a zmatnenie líčenia v odtieni č. 1 (nájdete TU), ktorý je najsvetlejší. Okrem krásnej zlatej krabičky, ma potešila aj labutienka. Najradšej používam štetec, ale do kabelky sa mi nezmestí. preto si cením tú labutienku. Nerobí veľký nános, iba pekne zmatní. A ako vonia!!! Áno, tento púder nádherne vonia. Ak ho nanášam štetcom, vždy zavriem oči a . . .  je to TOP!!! 

3. OČI :

- na obočie kajalová ceruzka č. 1 a č. 2 (nájdete TU). Skúsila som dať pár čiarok a potom dofarbiť. Šlo to vlastne samo :)
- podklad pod očné tiene mi urobil tekutý očný tieň v bielej farbe z limitovanej edície, ktorá už nie je v predaji 
- perleťové očné tiene DUO č. 05 v prirodzených farbách (nájdete TU). Tento odtieň je veľmi variabilný, ak ho dám málo, je to jemné denné líčenie, ak pridám viacej farby, je to krásne večerné líčenie. A hlavne, môžem ísť upravená do práce a večer sa nemusím líčiť odznova. Stačí naozaj pridať farbu.
Foto : all rights reserved
- očný tieň ML rose, tiež z limitovanej edície (už nie je v predaji) - tieň bol práškový, veľmi svetlo ružový s trblietkami. Dala som ho trošku na pohyblivé viečko. 
- ceruzka na oči č. 8 čokoláda (nájdete TU), ktorá sa ľahko nanáša aj cez kontaktné šošovky v očiach. Vždy som používala čiernu linku, ale od kedy som vyskúšala túto čokoládu, používam najčastejšie tento odtieň. Hodí sa ako k nahému líčeniu, tak aj k slávnostnému.
- maskara na oči Long čierna (nájdete TU) - na mihalniciach je ľahká. Dokonca vždy keď skúšam maskaru inej značky, príde mi na očiach veľmi ťažká. U mňa veľmi pekne rozčesáva a farbí. Po prvom nanesení je to doslova nude líčenie. Na obrázku mám na sebe 10 vrstiev špirály! A žiadne zlepence. Ak túto maskaru používam dlhšiu dobu na zhruba každý pracovný deň, všimla som si, že mi vytáča moje mihalnice! A nie sú rovné.

4. PERY

- ceruzka na pery č. 6 (nájdete TU), ktorá sa dobre nanáša a veľmi dlho vydrží! Páči sa mi, že sa dá použiť aj ako rúž. Do malej kabelky úplne top!
- tekutý rúž č. 22 (nájdete TU), ktorý robí nádherne matné pery. Ak ho dáte priamo na ústa, tak mi vydrží veľmi dlho. Čo ho vie z polovice dať preč, tak to je horúci obed - polievka a druhé jedlo. Ale kávu vydrží! Dokonca aj ak sa bozkávate na privítanie na líčko, s partnerom na ústa alebo akokoľvek, tak sa rúž neotlačí :)

Určite sa oplatí vyskúšať minimálne vzorky z produktov, kde ich výrobca ponúka. Kvalitu výrobkov Lambre testujem už vyše 4 rokov a som vždy nadmieru spokojná. A teší to aj moju peňaženku, ktorá nemusí dávať stovky eur. Takže dvojitá trefa do čierneho.

Ak by ste mali záujem o celý balíček, napíšte a poriešime nejakú akciu na tento komplet balíček, kde máte niekoľko líčení v jednom :)


ĎAKUJEM ZA VÁŠ ČAS, KTORÝ STE VENOVALI PREČÍTANIU TOHOTO ČLÁNKU. 




Obľúbené príspevky