Súkromný karneval

Ak máte radi maškarné bály, domácke karnevalové párty, obliekanie masiek a ďalšie, určite ste niekedy riešili dilemu, akú masku si na seba obliecť tento rok. Masku si môžete vyrobiť, kúpiť, kombinovane urobiť a niečo dokúpiť, dať ušiť, alebo masku parodovať v nezávislom štýle, že rídete ejdnoducho za seba samých :) Všetky možnosti su super,  pretože vďaka tomu sa každá maska líši. Okrem prípadu, že sa všetci dohodnete, že idete za to isté. 
Tohto roku som takúto dilemu riešila aj ja, keď som dostala pozvánku na jednu súkromnú karnevalovú párty. keďže niečo dom mám, ale nie je to klasická maska, začala som po internete pátrať, prezerať svoj šatník, navštívila som babičkinu pivnicu so starými vecami, ale . . . nejak som sa nevedela rozhodnúť, čo bude to pravé. Rozhodla som sa popozerať sa aj po obchodoch, či niečo nenájdem. Samozrejme, keďže ide tovar žiadaný na Halloween, nikde nič nebolo. Ani len škraboška! Preto som bola nútená využiť internet a spoliehať sa na to, že mi maska sadne.
Na internete som prešla mnoho stránok, ktoré predávali masky, doplnky . . . každý mal vlastné ceny . . .  každý mal iné informácie o produkte! Ešteže som získala zo svojho okolia odporúčanie na jednu stránku! Záchrana! Ako vidíte na obrázku, objednala som si kostým z obdobia prohibície - šaty, perly, čelenka s pierkom, boa, držiak na cigaretu - toto všetko stálo okolo 40 Eur. Cena je podľa mňa vysoká, nakoľko kostým nemá takú kvalitu, ani si zvyčajne nikto nechce obliecť rovnaký kostým dvakrát. Predávať ďalej ho nebudem, určite ho ešte párkrát vezmem, keďže to obdobie mám veľmi rada. Hlavne, keď si predstavím približne dvadsiate roky v Paríži :) :) :) Ak chcete masky a doplnky na karneval, túto stránku odporúčam.
A späť ku karnevalu! Bolo tam 24 ľudí a dialo sa to v prenajatej miestnosti kulturáku. Začínalo sa o 19:00h. Klasika, všetci postupne poprichádzali okolo 19:30h a neskôr. tentokrát som bola medzi oneskorencami aj ja (baby, ktoré máte husté a dlhé vlasy ako ja, určite chápete, že za dve hodiny sa vlasy ťažko stihnú vysušiť, nakulmovať, dotvarovať účes a tak). 
Keď sa všetci pozdravili a dali si jeden na uvítanie, posadali sme si za stôl a začala sa nosiť večera. Bola to klasická večera : ryža, zelenina, kuracia a bravčové mäso. Potom sa masky striedali pri PC a dávali do Playlistu rôzne pesničky na želanie, aby sa hralo každému podľa gusta. Zábava sa tiahla celým večerom až do rána, ale detaily neprezradím, nakoľko trapasy sa medzi priateľmi nezverejňujú :)
Ak Vás však zaujímajú masky, tak niektoré prezradím : ľudovkári, zombie, jing a jang, arab, námorníčka, muchy, hawajská tanečnica, atď.
Určite odporúčam urobiť si niekedy takúto párty s maskami mimo domu.Vyberte si vhodný priestor, poskladajte sana nájom, dajte si večeru, zapnite PC s hudbou na reproduktory, spustite laser show a idemeeeee sa veseliť :)

Aká maska ste boli naposledy na kanevela? Podeľte sa so svojimi radami, ale zážitkami aj s ostatnými :)

Obľúbené príspevky